treść wyciętego wątku z gowork.
oj, wam ze statusa, nie wstyd wam?
ELZBIETA - 2010-12-08 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy ta firma zatrudnia pracowników? Czy słyszałeś coś na ten temat? Czy wiesz jak wygląda etat w firmie Status Nieruchomości Mieszkaniowe Sp. z o.o.? A być może wiesz czy Warszawa prowadzi aktualnie rekrutację? Co pozytywnego a co złego słyszałeś o tej firmie? Inni z chęcią też o tym poczytają. A jak wygląda system premii?
anonim - 2011-05-02 04:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELZBIETA - 2010-12-08 21:37:55
Witam, chciałbym polecić każdemu firmę Status Nieruchomości Mieszkaniowe Sp. z o.o.. Praca w tejże firmie jest całkiem przyjazna, interesujący ludzie bywają jak również przełożeni. Jestem pracownikiem tej firmy już od kilku lat i nie zmieniłbym jej nigdy. Dla tych którzy myślą nad pracą w Status Nieruchomości Mieszkaniowe Sp. z o.o. mam zamiar powiedzieć że warto spróbować, nie bywa szybko się tam dostać aczkolwiek warunki bywają super! Polecam.
Co za reklama! Dobrze by bylo gdyby to byla jeszcze prawda.
anonim - 2011-05-02 04:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym polecić każdemu firmę Status Nieruchomości Mieszkaniowe Sp. z o.o.. Praca w tejże firmie jest całkiem przyjazna, interesujący ludzie bywają jak również przełożeni. Jestem pracownikiem tej firmy już od kilku lat i nie zmieniłbym jej nigdy. Dla tych którzy myślą nad pracą w Status Nieruchomości Mieszkaniowe Sp. z o.o. mam zamiar powiedzieć że warto spróbować, nie bywa szybko się tam dostać aczkolwiek warunki bywają super! Polecam.
Co za reklama! Dobrze by bylo gdyby to byla jeszcze prawda.
anonim - 2011-11-30 04:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam pewną Elżbietę, ktora pracowała w tej firmie i niestety ona ma zupełnie inne odczucia. Kadra zarządzająca (zwłaszcza Pani \"Dyrektor\") to jakaś pomyłka. Ta kobieta nie ma pojęcia o profesjonalnym zarządzaniu nieruchomościami mieszkaniowymi i o zarządzaniu firmą wogóle, ma licencję i to wszystko, mierne doświadczenie. Nie potrafi rozwiązywać problemów ale świetnie je sama stwarza, podpis
lala - 2012-06-19 00:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Status jest OK. Ubiegając się u Nich o pracę trzeba być pewnym swoich kwalifikacji, bo pracuje u Nich tylko doświadczona kadra i wszelkie ukryte braki szybko wychodzą na światło dzienne.
olka - 2013-02-15 20:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym współpracownikiem tej firmy i w 100% twierdzę, że ta firma to jedna wielka pomyłka. Mam wrażenie że ze wszystkimi swoimi współpracownikami kończą w sądzie. To ludzie nastawieni tylko na swój zysk, nie liczą się z nikim i z niczym. Nieterminowo płacą przelewy a co śmieszniejsze szukają argumentów żeby w ogóle nie zapłacić wynagrodzenia. Umowa z nimi to kilka ładnych kartek po to żeby później czepić się każdego słowa i nie wypłacić pieniędzy. Pani Dyrektor to profesjonalistka w stwarzaniu konfliktów i problemów, ponadto niesamowita materialistka . Jest słodka i przemiła tylko przed podpisaniem umowy. Myślę że przy taki sposobie pracy długo ta firma nie pociągnie bo już nawet sami deweloperzy z nich rezygnują.... Najgorsza moja decyzja w życiu to chęć współpracy z tą firmą!!!!!! Proponuję dobrze zastanowić się przed podpisaniem jakiejkolwiek umowy z tą firmą.
mieszkaniec - 2013-06-30 12:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uahhahaaha, niezłe, straszna ściema.
A tu garść informacji od strony oceny jakości obsługi tej firmy.
Styl obsługi i zarządzania nieruchomościami pozostawiający wiele do życzenia, zatrudnienie tej firmy nie polecane, referencje zdecydowanie niepochlebne, rekomendacja na zdecydowane NIE
Teraz proszę ocenić sobie jaka to firma i czy warto w niej pracować?
Ja uważam że zdecydowanie NIE
Ani pracować ani współpracować ani korzystać z usług tej firmy.
PracownikOdLat - 2013-09-16 14:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie wylewać swoje żale pod anonimem i bez konkretów, brawo

Ja pracuję w SNM od kilku dobrych lat, i wiecie co - jeśli znacie się na pracy, wykonujecie ją rzetelnie, i nie boicie się wziąć odpowiedzialności za swoje błędy, to spokojnie starajcie się o pracę u nas. Ale jeśli też jesteście typem ludzi(jak powyżej), którzy uważają, że pieniądze dostaję się za nic nie robienie i nieumiejętność rozwiązania jakiegokolwiek problemu, to nie warto próbować.
A jeśli chodzi o nasze zarządzanie.... no cóż, nie będę komentował frustracji ludzi, którzy potrafią pobić i zwyzywać administratora, i których zachowanie rozpatruje sąd. "mieszkańcu", jeżeli chcesz poprawy, to napisz o co chodzi, a nie rzucasz ogólnikami

bo obrażanie ludzi w internecie bez konkretów jest głupie i dziecinne

gall - 2013-09-24 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sąd rozpatrzył i umorzył sprawę. A jak sie musi zachowywać administrator żeby mieszkańców doprowadzić do takiej determinacji. Administrator zachowuje sie poniżej krytyki
mieszkaniec - 2013-09-25 16:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, potwierdzam jako osoba stykająca się permanentnie z pracownikami tej firmy. Kwalifikacje trzeba mieć wysokie. Trzeba być wysokiej rangi chamem, umieć okazywać pogadrę mieszkańcom wspólnot którzy łożą na wynagrodzenia firmy, umieć strzelać fochy i profesjonalnie się obrażać - wzór p. Dyrektor.
Kandydaci, jeśli myślicie że brak powyższych nadrobicie kompetencjami merytorycznymi, uprzejmością i zaangażowaniem - wylecicie przed upływem trzech miesięcy. Tak stalo się z kilkoma naprawdę kompetentnymi administratorami.
bylypracownik - 2013-09-25 17:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam. Pracowałem w SNM ponad dwa lata, odszedłem w zgodzie z powodu przeprowadzki do innego miasta. było naprawdę przyjemnie.
okradany - 2013-09-26 15:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Jest to firma która doprowadza wspólnoty do ruiny. Przygotowanie to tak ma, ale na poziomie brazylijskiej telenoweli. Wszyscy ze wszystkimi a na koniec jedna wielka draka o wszystko. Merytorycznie dno.
cdn.