żeby nie powiedzieć "najbardziej widoczny na forum"

Co mi akurat nie przeszkadza

btw. Miałem niemal pewność, którą osobą w realu jesteś, ale jedna rzecz mi nie pasowała - tu wcześniej powiedziano, że nie ma w Zarządzie nikogo z forumowiczów, a na Ciebie sam osobiście oddałem głos rok temu. Dziś zrozumiałem, że Pirelli, mając wtedy ponad 50% głosów, zdecydowała, że Twoja osoba w Zarządzie byłaby nie halo. To nasuwa taką uwagę: na dzień dzisiejszy jest marna komunikacja pomiędzy wspólnotą a Zarządem. Pewnie wszystko jest do wglądu gdzieś u p. Bożka, ale prawda jest taka, że gdyby nie Twoje przecieki od Zarządu, które tu umieszczałeś, nie miałbym bladego pojęcia, czy Zarząd w ogóle istnieje od spotkania rok temu. Byłbym zadowolony gdybyś został dołączony do Zarządu nie tylko dlatego, że Twoje zaangażowanie i pogląd na sprawy istotne jest zgodny z moją myślą (nb. to ja zgłosiłem Cię na zebraniu, to tak dla identyfikacji

), ale również dlatego, że przepływ informacji byłby wtedy dużo sprawniejszy. Generalnie myślę, że komunikacja internetowa jest konieczna w tym przypadku (nie tylko forum i bieżące dyskusje, ale może i komunikacja mailowa, a także jakiś folder dokumentów ze skanami różnych decyzji, protokołów, itp...)